Jaakonpäivänä vaelletaan koululta kirkolle

Jaakonpäivänä järjestetään pieni pyhiinvaellus Konsan koululta Raision keskiaikaiselle kirkolle.  Kaikille avoin vaellus kulkee merkittyä Pyhän Jaakobin pyhiinvaellus-reittiä.

Vaellus alkaa Konsan koululla järjestettävällä pienellä hartaushetkellä ja päättyy Raision kirkolla pidettävään rukoushetkeen ja mehutarjoiluun.

Pyyhinvaellusreitti kulkee Konsan koululta Raisionjoen rantaa Huhkon koskelle ja Ihalantien kautta kirkolle. Vaellus kestää noin 2 tuntia. Matkan pituus on noin 3 km.

Osallistujat voivat jättää autonsa koululle, jossa on runsaasti pysäköintitilaa. Raision kirkolta on tarvittaessa paluukuljetus lähtöpaikalle.

Pienen Pyhän Jakobin pyyhinvaelluksen järjestävät Raision seurakunta, Raision Rinkka ry ja Jaakontien Ystävät ry.

Pieni pyhiinvaellus torstaina 25.7.

Lähtö klo 12 Konsan koululta (Alikonsantie 2). Vaellus päättyy Raision kirkolle n. klo 14.