Joel Hallikainen ja lääkäri Jari Mäkinen mukana Miesten iltavapaa -tilaisuudessa 8.11.

”MITÄ MIES?”

Miehet kokoontuvat jälleen keskiviikkona 8.11. viettämään iltavapaata kiinnostavien puheenaiheiden, musiikin, vapaan keskustelun ja yhteisen iltapalan äärelle.
Miehen tiehen ovat sanoin ja sävelin johdattelemassa Joel Hallikainen ja lääkäri Jari Mäkinen. Illan puheenaiheena on mm. ”Mies ja väsymys”.

Miesten iltavapaa -tilaisuudet on tarkoitettu kaikenikäisille miehille, myös etsijöille ja epäilijöille, vakaumuksesta riippumatta.

Ilta on osa Raision seurakunnan uudistunutta miestentoimintaa, johon on tullut mukaan jo suuri joukko lähiseudun miehiä. Vanhat ja uudet kävijät ovat lämpimästi tervetulleita mukaan mukavaan miesporukkaan. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja myös iltapala on maksuton.

Lisätietoja illasta voi kysyä pastori Vesa Siltalalta, p. 044 7160 339 tai vesa.siltala@evl.fi

Miestenilta Raision seurakuntatalolla keskiviikkona 8.11. klo 18.