Johanna Kurkela Raision kirkossa

Omaperäinen ja lumoavaääninen laulaja Johanna Kurkela esiintyy Raision kirkossa Hiljaisen viikon musiikkihartaudessa keskiviikkona 31.3. klo 18.

Johanna Kurkelan neljäs albumi julkaistaan 7. huhtikuuta. Levyn ensimmäinen single “Rakkauslaulu” soi jo radioissa ja oli viikolla 8 Radio Suomen soitetuin kappale.

Johannan ura sai alkunsa vuonna 2005 Hetki hiljaa-albumin myötä. Suuren yleisön tietoisuuteen hän astui vuonna 2007 radiomenestystä niittäneellä Sun särkyä anna mä en-hitillä. Kappale oli ensimmäinen single Marmoritaivas-nimiseltä albumilta, joka sittemmin on yltänyt yli 20 000 kappaleen myynteihin. Samana vuonna hän sai myös Emma-ehdokkuuden.

Vuonna 2008 julkaistiin sadunomainen Kauriinsilmät-albumi. Johannan omaperäinen ja lumoava ääni on jättänyt lähtemättömän vaikutuksen kuulijoihin ja huhtikuussa julkaistavalle uudelle levyllä kappaleita ovat tehneet mm. Paula Vesala ja Lauri Ylönen, tuottaja Markus Koskinen, Teemu Brunila ja Tuure Kilpeläinen ja Poets Of the Fall.

Musiikin lisäksi tilaisuudessa kuullaan pieniä puheenvuoroja pääsiäisen merkityksestä ja mahdollisuuksista.

Vapaa pääsy.

Kolehti kerätään Kirkon Ulkomaanavulle.