Joulu, loisteesi luo -konsertti kirkossa

Pyhän Martin Laulajat konsertoi Raision kirkossa lauantaina 11. joulukuuta klo 19. Ohjelma sisältää niin tuttuja kuin tuntemattomampia lauluja, esimerkkeinä Oskar Merikannon “Joulu tullut on“, Martti Helan “Hiljainen joululaulu“ ja Sibeliuksen “En etsi valtaa loistoa“.

Pyhän Martin Laulajat on nykyisessä kokoonpanossaan viiden hengen lauluyhtye. Yhtye aloitti toimintansa kuuden hengen voimin kesällä 2002. Hoitovapaalla olevaa toista sopraanoa lukuun ottamatta alusta asti alkuperäiskokoonpanossaan laulava yhtye on koko olemassaolonsa ajan iloinnut musiikin mukaansatempaavasta voimasta genreen katsomatta. Yhtyeessä laulavat Katarina Engström sopraano, Tuija Savolainen altto, Minna Tarvola altto, Risto Savolainen basso, Ismo Gröndahl tenori, Miia Rasanen sopraano (hoitovapaalla).

Erityisenä ilona lauluyhtyeellä on sen laaja ohjelmisto, joka on kasvanut ja monipuolistunut vuosien mittaan hyvinkin erilaisten haasteiden kautta. Lauluyhtye on muun muassa ollut mukana laulamassa Turun keskiaikatapahtumassa, Raision Kukkarokivi-näytelmässä, pitänyt vuosittain konsertteja sekä osallistunut Raision seurakunnan musiikkielämään.

Joulukuussa 2009 julkaistiin yhtyeen joululevy “Betlehemin yö”. Tämän vuoden tammikuussa koittivat uudet haasteet, kun Pyhän Martin Laulajat osallistui yhdessä Suomen kirkkojen piispojen kanssa viikon kestäneelle ekumeeniselle pyhiinvaellukselle Roomaan. Matkan aikana yhtyeellä oli myös oma kirkkokonsertti.

Tarkempaa tietoa yhtyeestä, sen laulajista, ohjelmistosta ja menneistä tapahtumista on luettavissa osoitteessa www.pyhanmartinlaulajat.org.

Tervetuloa nauttimaan joulun herkästä sanomasta Raision kirkkoon, lauantaina 11.12. klo 19.00, Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.