Joululahjamyyjäiset ja Joulumaan avajaiset lauantaina 2.12.

Joulun suureen juhlaan virittäydytään taas monin eri tavoin seurakuntamme erilaisissa tilaisuuksissa.

Joululahjamyyjäisissä 2.12. klo 11-13 voi Raision seurakuntatalossa kierrellä, katsella, maistella ja tehdä jouluostoksia, joiden tuotto menee hyvään tarkoitukseen, lähetystyölle. Tarjolla on erilaisia käsityötuotteita, joulun leivonnaisia, Herrojen keittiön lohisoppaa, joulukahvit, tuoksuja ja maistiaisia Piparipajasta sekä arpajaiset, kirpputori ja lennokkikerhon näyttely. Wanhassa Pappilassa on samalla myös partiolaisten myyjäiset. Lapsiperheille on tapahtuman ohessa omaa toimintaa ja Pappilan pihalla Joulumaan avajaiset.

Wanhan Pappilan Joulumaa - ihmettä ja odotusta kaikenikäisille
2.12. järjestetään seurakuntatalon Pappilan perhetalossa Perheiden lauantai klo 10-13. Päivän aikana on erilaista jouluista ohjelmaa lapsiperheille ja silloin aukeaa myös Wanhan Pappilan pihaan uusi Joulumaa, jossa pääsee etsimään, kurkkimaan ja ihmettelemään jouluisia asioita. Esillä on mm. jouluun pikkuhiljaa valmistuva koti pikkuasukkaineen. Joulumaassa etsitään Itämaan tietäjien kadonneita lahjoja ja seurataan, miten Jouluevankeliumin tapahtumat etenevät kohti joulua, kuinka Joosefin ja Marian matka halki vuoristojen onnistuu, miltä näyttää paimenten keto ja kaupunki, josta matkalaiset saavat suojakseen tallin ja Jeesus-lapsi vuoteekseen seimen.

Joulumaan avajaiset Perheiden lauantain yhteydessä 2.12. klo 10-13. Muina aikoina 7.1.2018 asti Joulumaa -kierrokselle voi tulla omin päin, silloin kun itse haluaa. Opaskartta kierrokselle löytyy Wanhan Pappilan pihalta, pikkurakennuksen seinän postilaatikosta.

Tervetuloa matkalle kohti Vapahtajamme syntymäjuhlaa!