Juhannusjuhlaa Viherlahdessa pe 23.6.

Kaikki ovat tervetulleita juhlimaan juhannusta seurakuntamme kauniiseen leirikeskukseen, joka sijaitsee Merimaskussa meren rannalla.

Suomen lipun ja keskikesän juhlaa vietämme juhannusaattona, perjantaina 23.6. Juhla alkaa kahvitarjoilulla klo 17.30 ja lipunnostolla klo 18.

Leirikirkossa järjestetään juhannushartaus ja muuta ohjelmaa. Illan aikana on myös mahdollisuus nauttia kauniista luonnosta meren rannalla ja luontopolulla.
Grillin äärellä on myytävänä grillimakkaraa.
Juhannusaaton juhlaa kanssasi ovat viettämässä mm. pastori Antti Pajunen ja kanttori Sini Nieminen.

Juhlaan järjestetään linja-autokuljetus Raision seurakuntatalon pihalta klo 17 Naantalin vanhaa tietä pitkin Viherlahteen. Paluukuljetus noin klo 20.30 Viherlahdesta. Edestakainen matka maksaa 5 €.  Paikalle voi myös tulla omalla kyydillä.

Ennakkoilmoittautumisia juhlaan ei tarvita.

Hyvää juhannusta!