Juhannusta juhlitaan Viherlahdessa

Seurakunnan järjestämä ilmainen juhannusjuhla on jo vuosikymmenien ajan koonnut seurakuntalaisia meren äärelle nauttimaan yöttömästä yöstä. Juhlat on suunnattu kaikille ilman etukäteisilmoittautumista tai ikärajaa ja ne ovat turvallinen ja erilainen tapa nauttia perinteikkäästä suomalaisesta juhannuksesta.

Juhannusjuhlat alkavat tänä vuonna aikaisemmin kuin edellisinä vuosina. Juhlille lähdetään yhteiskuljetuksella Raision seurakuntatalolta klo 16.45 ja paluu on noin klo 20.30. Tulokahveille päästään klo 17.15 ja ohjelma alkaa klo 18 lipunnostolla.

Ohjelmassa on kahvittelun ja lipunnoston lisäksi hengellistä ohjelmaa kuten hartaushetki leirikirkossa, yhteislaulua sekä kevyempää viihdeohjelmaa. Juhlilla pääsee myös patikoimaan luontopolulle. Illan mittaan on tarjolla kokko ja makkaranpaistoa rannassa.

Seurakunnan työntekijöistä ovat tänä vuonna mukana kirkkoherra Pertti Ruotsalo, pastori Pyry Winter sekä kanttori Sini Nieminen.