Kamarimusiikkikonsertti Raision kirkossa sunnuntaina 3.4.

Raision kirkossa järjestetään sunnuntaina 3.4. klo 18 hyväntekeväisyyskonsertti, jonka tuotto lahjoitetaan TYKS:n pienten potilaiden hyväksi osastolle UC 10.

Konsertissa esiintyy viulutaiteilija Alexander Vinnitski sekä hänen kokoamansa ryhmä mm. Turun alueella vaikuttavia muusikoita. Alttoviulua soittaa Oleg Larionov, selloa Erkki Lahesmaa, kontrabassoa Mikko Multamäki ja pianoa Mikael Kemppainen.

Konsertissa kuullaan W. A. Mozartin Pianokvarteton g-molli, jota pidetään ensimmäisenä suurena pianokvartettona kamarimusiikkiohjelmistossa ja F. Schubertin Forellikvinteton A-duuri, jota pidetään yhtenä Schubertin merkittävimmistä kamarimusiikkisävellyksistä. Kvintetto on saanut nimensä teoksen neljännen osan mukaan, jossa säveltäjä on käyttänyt teemana yksinlauluaan Forelli.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Käsiohjelman tuotto lahjoitetaan TYKS:n lapsipotilaiden hyväksi.

Kamarimusiikkikonsertti Raision kirkossa sunnuntaina 3.4. klo 18.