Kanttori Katarina Engström vt. hiippakuntasihteeriksi

Tuomiokapituli on kutsunut kanttori Katarina Engströmin vt. hiippakuntasihteeriksi määräaikaisesti ajalle 16.1.–15.6.2012. Raision seurakunnan kirkkoneuvosto on myöntänyt Engströmille virkavapautta kyseiseksi ajaksi.

Kanttori Katarina Engström toimii seurakunnan A-kanttorina sekä musiikin työalajohtajana. Työalajohtajan tehtäviä hoitaa virkavapauden aikana kanttori Sini Nieminen. Martinus-kuoroa, Laulukamaria ja Muskareita johtaa puolestaan kevään ajan Laura Kaarlonen.

Turun tuomiokapitulin jumalanpalveluselämän hiippakuntasihteeri Mika Mäntyranta on valittu Kirkkohallituksen jumalanpalvelus- ja yhteiskuntayksikön johtajaksi 1.1.2012 alkaen. Hänen virkaansa tuomiokapitulissa ei tässä vaiheessa täytetä vakinaisesti, koska viran tehtäväkuvausta ollaan tarkistamassa.