Kappalaiseksi asettamista ja kappaleiden julkistamista

Arkkipiispa Jukka Paarma asettaa pastori Markku Ahlstrandin Raision seurakunnan kappalaisen virkaan Raision kirkossa sunnuntain 13.12. messussa. Messun jälkeen Raision seurakuntatalossa järjestettävillä juhlakahveilla julkaistaan Ahlstrandin yhtyeen, MVT-trion, ensilevy Sinua kohti.

Sinua kohti -levy sisältää 12 uutta sovitusta tutuista virsistämme. Musiikki etenee lauluvetoisesti eri rytmikudoksilla ja harmoniavärein maustaen. Soitannollista trioa täydentää kolmen laulajan soolot ja stemmat. Musiikkityylit vaihtelevat balladeista jazzsävyihin ja bluesmaailmaan.

MVT -trio, joka koostuu Markku Ahlstrandista, piano & laulu, Ville Kainusta, basso ja Tommi Aaltosesta, rummut, on toteuttanut uusia, mutta tunnistettavia sovituksia yhdessä Sointu (altto) ja Tuuli (sopraano) Ahlstrandin kanssa.

”Sinua kohti” CD:llä kuullaan mm. kuulakas versio virrestä Käyn kohti Sinua. Myös Armon lapset riemuitkaa on saanut uuden musiikillisen asun ja Ystävä sä lapsien -virsi taas sulostuttaa jazzahtaen.

Kolmannen adventin eli sunnuntain 13.12. messun toimittaa arkkipiispa Paarma ja saarnan pitää pastori Ahlstrand, kanttorina toimii Sini Nieminen.