Kauneimmat Joululaulut Raisiossa

Kauneimpien joululaulujen laulaminen on monelle seurakuntalaiselle joulun odotuksen kohokohta. Raision seurakunnassa järjestetään tänäkin vuonna useita, eri ikäpolville suunnattuja laulutilaisuuksia. Yhteislaulua on paljon, mutta tilaisuuksissa on mukana myös kuoroja ja nuorten bändi.

Pikkulasten perheille järjestetään kolme omaa laulutilaisuutta. Perheiden tilaisuuksissa saa  joululaulujen säestyksenä olla jokellusta ja töminää, itkua ja toivottavasti naurua.

Varttuneiden joululauluja taas lauletaan päivällä, jottei kirkolle tarvitsisi kulkea pimeässä.  Tilaisuudessa lauletaan perinteisiä joululauluja ja virsiä.

Kauneimpia joululauluja pääsee laulamaan tunnelmalliseen kirkkoon myös yömyöhään. Tuomaanpäivän hämärissä –laulutilaisuuden myöhäinen ajankohta ja lauluvalikoima on suunniteltu palvelemaan erityisesti nuoria aikuisia.

Täältä löydät Kauneimmat joululaulut Raisiossa.