Kerttulan kevätjuhlissa - Taivaallisista tahteja ja TarinaSafari

Raision seurakunta järjestää toukokuun 27. ja 28. päivien aikana Kerttulan liikuntahallissa keväisen suurtapahtuman, jossa yhdistyvät Rakkaimpien riparilaulujen - yhteislaulukonsertti,  Joel Hallikaisen Rakkautta etsimässä –konsertti sekä lapsityön 50-vuotisjuhlat.

Keskiviikon Taivaalliset tahdit -tapahtuma alkaa seurakunnan nuorisotyön organisoimalla Rakkaimmat riparilaulut –yhteislaulutilaisuudella.

Yhteislauluilta jatkuu Joel Hallikaisen Rakkautta etsimässä -konserttina. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Illan aikana julistetaan alkaneeksi vapaaehtoistyön kampanja Ole hyvä, jonka ajatuksena on innostaa kaikkia raisiolaisia tekemään hyvää toisilleen pienin ja miksei suuremminkin palveluksin.

TarinaSafari lapsiperheille torstaina

Illalla hallissa vietetään vielä lapsityön 50-vuotisjuhlaa esiintyjä Jukka Salmisen Tarinasafari-konsertin merkeissä. Tapahtumaan on kutsuttu kunniavieraiksi kaikki Raisiossa  päiväkerhonohjaajina puolen vuosisadan varrella työskennelleet, mutta se on muiden tapahtumien lailla kaikille avoin ja maksuton.

Seurakunta toivottaa kaikki raisiolaiset tervetulleiksi tapahtumiin!