Kesä alkaa leikkisästi Pappilan kesäpäivillä 5.-21.6. ma-pe klo 9-13

Raision Wanhan Pappilan pihapiirissä ja puistonurmella vuosittain kesäkuun alussa järjestettävästä monipäiväisestä tapahtumasta on tullut monille varma kesän merkki.

Toiminta on avointa lapsi- ja perhetoimintaa, johon ovat tervetulleita kaikki lapset yhdessä isän, äidin, mummin, kummin, hoitajan tai muun oman aikuisen kanssa. Paikalle voi saapua, kun itselle parhaiten sopii ja kotiinkin lähteä, kun siltä tuntuu.

Pappilan puistossa on tarjolla päivittäin vaihtuvaa ohjelmaa ja puuhaa. Leikkimökki Pikku-Pappilan ovi on auki ja hiekkalelut käytettävissä. Puistopiknik omin eväin on yksi päivän kohokohdista, ja grillikin on kuumana. Seurakunta tarjoaa mehut, teet, kahvit ja runsaasti erilaista lastenohjelmaa, kuten askarteluja, laululeikkejä, liikuntaa, rastirataa, nukketeatteria, keskiviikon hartaushetki, satuhetket jne. Ohjelman vetäjinä toimivat koulutetut lastenohjaajat.
Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja se on maksutonta.

Pappilan kesäpäivät Wanhan Pappilan puistossa, Raision seurakuntatalon pihapiirissä (Kirkkoherrankuja 2), arkisin 5.-21.6. klo 9.00-13.00.

Lisätietoja:
Lapsityönohjaaja Johanna Salonen,