Kesä kirkolla

Messut
Messu järjestetään kesäkuusta elokuuhun sunnuntaisin ja pyhäpäivisin kello 10 kirkossa.

Suvi-illan hartaudet
Kesäiltojen iloksi on tarjolla Suvi-illan hartaus joka keskiviikko klo 18 kirkkomaalla. Huonolla säällä hartaushetki järjestetään kirkossa. Keskiviikkona 15.6. Suvi-illan hartaudessa lauletaan Siionin Kanteleen lauluja ja kuullaan Heikki Lehtosen kertomuksia Kenian lähetyksestä.

Barokkikonsertti
Kirkossa kuullaan sunnuntaina 5.6. klo 18 Barokkikonsertti, jossa esiintyvät sopraano Laura Kaarlonen sekä Jenni Urponen, urut ja Hannu Hiltula, nokkahuilu.

Tiekirkko avoinna 6.6.-14.8.
Raision seurakunta palvelee matkailijoita ja oman paikkakunnan ihmisiä avaamalla kirkon ovet. Tiekirkkotoiminta luo mahdollisuuksia hiljentymiselle ja moderneille pyhiinvaelluksille.

Raision kirkko on avoinna 6.6.-14.8. klo 11-18. Kirkossa toimivat asiantuntevat oppaat, jotka perehdyttävät kävijät kirkon saloihin. Oppaat ovat tavoitettavissa koko aukioloajan.

Asehuoneen näyttely
Tänä kesänä järjestetään kirkon asehuoneessa Raamatunkertomus -näyttely, johon voi tutustua kirkon aukioloaikoina.

Katon tervaus

Kirkon katto tervataan kesän aikana.

Lisätietoja talousjohtaja Tuula Kanervisto.