Kesäpäiville Wanhaan Pappilaan!

Kesäkuun alussa vietetään Wanhan Pappilan pihamaalla kesäpäiviä ja tavataan tuttuja sekä vaihdetaan kuulumisia. Jokaisella päivällä on aihe, johon liittyen on tarjolla jotain yhteistoimintaa kuten askartelua, laulua, leikkiä jne. Joka päivä kedolle kannetaan mm. suuri määrä lasten hiekkaleluja ja pelivälineitä.

Kesäpäivät kokoontuvat maanantaista perjantaihin ajalla 3.-19.6. klo 9.30-13.30. Kesäpäivät päättyvät 19.6. yhteiseen juhlaan. Kesäpäiville voi saapua haluamaansa aikaan ja lähteä kotiinkin sitten, kun se omaan aikatauluun parhaiten sopii.

Keskiviikkoisin klo 10 kokoonnutaan yhteiseen kirkkohetkeen, joka pidetään seurakuntatalon kappelissa. Kirkkohetkessä on otettu huomioon erityisesti perheen pienet. Yhteinen hetki kestää noin puolituntia ja sen aikana kuullaan jokin Raamatun kertomus, lauletaan ja rukoillaan.

Lounashetken aikaan seurakunta tarjoaa kävijöille mehut, teet ja kahvit. Muut syötävät jokainen tuo tälle Raision suurimmalle piknikille itse. Grilli on kuumana, joten kesän ensimmäiset makkarat ja hampurilaiset voi grillata kesäpäivillä.

Tänä kesänä kesäpäivillä kokeillaan uutena toimintana isommille sisaruksille tarjottavaa erillistä ohjelmaa eli äidin, isän tai muun hoitajan tullessa kesäpäiville pienten sisarusten kanssa, niin isommille sisaruksille (6-8 vuotta) on tarjolla oma toimintahetki; askartelua, pelailua ja seikkailua.

Kesäpäivät ovat yhtä kuin suuri yhteinen ulkoiluhetki eli toiminta tapahtuu ulkona säästä riippumatta, kannattaa siis muista sään mukainen varustus.

Pihapäivät jatkuvat syyskesällä

Syyskesästä 5.-9.8. kokoonnutaan vielä Wanhan Pappilan syyskesän pihapäiville laulamaan, leikkimään ja grillailemaan sekä nauttimaan kesästä ja auringosta, yhteisen ulkoilun ja piknikin merkeissä.

Wanhan pappilan kesä- ja syyskesän päivät ovat maksuttomat, eikä niihin tarvitse ilmoittautua erikseen. Kävijöiden ikähaitari on ollut pariviikkoisesta nyytistä