Kesätapahtumia kirkonmäellä

Raision kirkko toimii tänäkin kesänä Tiekirkkona kutsuen vierailijoita läheltä ja kaukaa tutustumaan kirkkoomme, sen ympäristöön ja historiaan, tai vain pistäytymään matkan varrella hiljentymään hetkeksi kirkon rauhallisessa ilmapiirissä. Tiekirkkoverkostossa on viime vuosina ollut mukana yli 250 kirkkoa ympäri maata, ja monet teillä liikkujat ovatkin jo löytäneet taukopaikakseen tai retkikohteekseen matkan varrella vastaan osuvat Tiekirkko -opasteella varustetut kirkot, jotka kesäaikaan pitävät oviaan auki tavallista useammin.
Lisätietoja Tiekirkoista: www.tiekirkot.fi

Raision kirkko on kesällä auki 12.8. asti ti-pe klo 12-17, jolloin paikalla on myös asiantuntevia oppaita.

Raision kirkolla järjestetään kesän aikana opastettuja kirkkomaakierroksia eri teemoilla:
to 9.6. Seurakunnan vaikuttajia
ti 14.6. Muuttuva hautausmaakulttuuri
to 11.8. Muuttuva hautausmaakulttuuri
ti 16.8. Seurakunnan vaikuttajia

Kierrokset alkavat klo 18 Raision kirkon pääportilta, kesto noin 1,5 tuntia.
Oppaina Raision ja Lounaisrannikon Matkailuoppaat.

Suvi-illan ulkoilmahartauksia järjestetään kirkonmäellä keskiviikkoiltaisin klo 18 Alakappelin pihalla. Huonolla säällä suvi-illan hartaus pidetään kirkossa.

Kesäistä arkiaamun ehtoollista vietetään kirkossa keskiviikkona 6.7. klo 8.

Kirkossa on normaaliin tapaan messu joka sunnuntai klo 10 ja kesän aikana on lisäksi useita konfirmaatiomessuja.

Raision seurakunta toivottaa vierailijat läheltä ja kaukaa tervetulleiksi tutustumaan Raision Pyhän Martin harmaakivikirkkoon ja sitä ympäröivään kauniiseen kirkkomaahan ja osallistumaan kirkonmäen kesäisiin tapahtumiin.