Kesätöihin seurakuntaan?

Raision seurakunta palkkaa kesätöihin hautausmaalle muutaman nuoren. Kesätöiden hakuaika päättyy perjantaina 23.3.2012.

Noin kuukauden mittaista kesätyöpaikkaa voi hakea hakemuslomakkeella. Hakemuslomake löytyy alta PDF -liitetiedostona. Lomakkeita saa myös seurakuntatoimistosta. Lomake palautetaan täytettynäseurakuntatoimistoon.

Nämä lyhyet kesälomatyöt on tarkoitettu lähinnä yläkoulun viimeisellä luokalla ja lukiossa oleville oppilaille.

Hautausmaan kausityöntekijöiksi pyritään palkkaamaan pääsääntöisesti alan koulutuksen tai kokemuksen kautta työhön perehtyneitä, vähintään 18-vuotiaita aikuisia.

Viherlahden leirikeskus on ulkoistettu yrittäjälle eikä sinne näin ollen seurakunta enää tarvitse kesätyöntekijöitä.

Lisätietoja:

seurakuntapuutarhuri Mikko Jantonen, puh. 044-7160 361