Kevätretki Vivamon Lastenkylän avajaisiin

Lohjalla sijaitsevan Vivamon Lastenkylän avajaisia ja Mukulamessun 20-vuotisjuhlamessua vietetään sunnuntaina 6.5. Vivamossa.

Raision seurakuntalaiset on kutsuttu kunniavieraina päivään, koska samalla Raision seurakunnan lasten luontopolut otetaan käyttöön Vivamon Lastenkylässä. Lähde mukaan yhteiselle retkelle joko yksin tai perheesi, lastenlastesi tai ystäviesi lasten kanssa.

Ohjelmassa mm. Mukulamessu, nukketeatteria ja luontopolku! Bussimatkan hinta 10 euroa henkilö. Kaikkiin ohjelmiin vapaa pääsy, paitsi Lastenteatteri Pikkiriin esitys maksaa aikuisille 5 euroa. Voit ottaa mukaan omat eväät tai varata lounaan Vivamosta, puh.0207 681 760.

KUSTANNUKSET

Bussimatkan meno-paluuhinta on 10 euroa /henkilö.
Kaikkiin ohjelmiin vapaa pääsy, paitsi Lastenteatteri Pikkiriin esityksen hinta aikuisille 5 euroa.
Voit ottaa mukaan omat eväät tai varata lounaan Vivamosta, puh. 0207 681 760.
Lounas: alle 3-vuotiaat ilmaiseksi, 3-12 v. 6 € ja aikuiset 12 € (sis. jälkiruoan ja kahvin).
Kahvi/mehu ja kahvileipä: lapset 2,50 € ja aikuiset 3,50 €.

Mukana matkalla kanssasi on Raision seurakunnan puolesta Hannele Siltala.

Ilmoittautumiset viimeistään 27.4.: hannele.siltala@evl.fi tai puh. 044-7160 380.

PÄIVÄN AIKATAULU JA OHJELMA 6.5.2012

9.00 Lähtö Raision seurakuntatalon parkkipaikalta

11.00 Mukulamessun juhlamessu ja Lastenkylän avajaiset
Pekka ja Anna-Mari Kaskinen, Ulla Saunaluoma, Mukulaorkesteri
12.00 Lounastauko
13.15 Ympäri ämpäri, Lastenteatteri Pikkiriin esitys perheen pienimmille.
Lastenkylän Mummola avoinna

14.00 Lastenkylän luontopolku, Hannele Siltala