KokoNainen päivä sinulle!

Raision seurakunnan naisverkkotiimi järjestää KokoNainen päivä sinulle -tapahtuman 14.3.2015 Raision seurakuntatalolla. Tapahtumassa on tarjolla kokonaisvaltaista hyvinvointia naisille. Suosittu tapahtuma järjestetään jo kolmannen kerran.

Päivän ohjelmassa on aamupäivällä gospel-lattareita. Lounaan jälkeen on luovuuteen liittyvää työskentelyä neljässä kanavassa. Päivä huipentuu kaikille avoimeen Anna-Mari Kaskisen juontamaan yhteislaulukonserttiin PT-bändin säestyksellä.

Kanavissa kirjailija Anna-Mari Kaskinen luotsaa luovan kirjoittamisen kanavaa ja lääkäri Outi Timonen ohjaa valokuvaterapiaan pohjautuvaa Kutsuvat kuvat –kanavaa. Tarinateatteriohjaaja Outi Haijasen johdolla taas eläydytään bibliodraamaan. Käsityönopettaja Helka Kalajoen vetämässä kanavassa saa innostusta ja ohjeita hyvän tekemisen ja käsitöiden yhdistämiseen.

Eri-ikäiset naiset voivat osallistua koko päivään tai vain osaan päivästä ja kaikki tilaisuudet ovat lounasta lukuun ottamatta maksuttomia.

Päivän tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet.

Lisätietoja: Hannele Siltala, puh. 044 - 7160 380, hannele.siltala@evl.fi