Kokonainen päivä Sinulle 9.4. Ohjelmaa naisille aamusta iltaan.

Jo perinteeksi muodostunut Kokonainen päivä sinulle -tapahtuma järjestetään jälleen sunnuntaina 9.4.
Päivän aikana on paljon erilaista ohjelmaa. Valitse mieleisesi ja tule mukaan koko päiväksi tai vaikka vain johonkin monista tapahtumista, joista osaan pyydetään ennakkoilmoittautumisia tarjoiluja varten.

Olet lämpimästi tervetullut aloittamaan päivän klo 10 Raision kirkossa pidettävällä messulla ja/tai hiljentymään vielä päivän päätteeksi ja hiljaisen viikon alkaessa kahden sopraanon konserttin Raision kirkossa kello 18.
Aamumessuun osallistuvat voivat halutessaan käydä kirkkokahveilla Tasalan Kamarissa.Voit myös tulla seurakuntatalolle nauttimaan omat eväät ennen klo 12 alkavaa hyvinvointiluentoa, jonka jälkeen on välipalatarjoilu.

KOKONAINEN PÄIVÄ SINULLE SUNNUNTAINA 9.4.

Ohjelma Raision seurakuntatalolla:
klo 12-14 Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja terveellisen ravinnon luento + valmistetaan yhdessä maukas smoothie oman maun ja ruokavalion mukaan. Luennoitsijana KM, kotitalousopettaja ja kouluttaja Aira Kuvaja
klo 14-14.30 Kahvitauko ja välipala
klo 14.30-16.15 Gospel-lattaripotpuri: luvassa iloista yhteistä tanssia mm. salsan, merenguen, reggaetonin, bachatan ja jiven parissa. Jokainen voi liikkua oman kunnon ja taidon mukaan, aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Ohjaajina gospel-lattariohjaajat Laura Ahteela, Taru Kervilä, Marita Kraama ja Hannele Siltala
klo 16.25-17.15 GL-kehonhuolto, ohjaajana Taru Kervilä
Mukaan liikkumiseen sopivat vaatteet ja sisätossut/sisäliikuntakengät. Toki myös paljain jaloin voi tanssia. Lisäksi mukaan vesipullo ja jumppa-alusta/pyyhe.
klo 15.30-19 Saunat lämpiminä

Ohjelma Raision kirkossa:
klo 10 Palmusunnuntain messu. Messun jälkeen kirkkokahvit ja pääsiäismyyjäiset Tasalan Kamarissa, Tasalan aukio 5.
klo 18 Laudamus te- konsertti. Sopraanot Leena Kosola ja Marja Springfeldt esittävät aarioita ja duettoja Vivaldin teoksesta Gloria, Bachin Johannes-passiosta, Händelin Messias -oratoriosta ja Mozartin c-mollimessusta. Uruissa Stephen Evans.

Voit osallistua koko päivään tai vain osaan ohjelmista. Hyvinvointiluennoille ja/tai gospel-lattari- ja GL-kehonhuoltotunneille pyydetään ennakkoilmoittautumista tarjoiluja varten. Jos olet ilmoittautunut, mutta et pääsekään mukaan, ilmoita siitä Hannele Siltalalle, hannele.siltala@evl.fi tai 044 7160 380, jotta osaamme varata oikean määrän kahvia, välipalaa ja smoothien raaka-aineita ja pystymme tarjoamaan vapautuneen paikan mahdollisesti varasijalla olevalle.
Hyvinvointiluento ja tanssitunnit ovat maksuttomia. Halutessasi voit antaa vapaaehtoisen maksun Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.
Myös konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelma 5 €.

Ilmoittautumislinkki on sulkeutunut, mutta viime hetken ilmoittautumisia otetaan vielä vastaan sähköpostitse: hannele.siltala@evl.fi tai puhelimitse 0447160 380.
Ilmoittautumisia pyydetään lähinnä luennon ja gospel-lattareiden välisiä tarjoiluja varten.

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT MUKAAN!
Raision seurakunta/naisverkkotiimi