Komeita konsertteja kirkossa

Raision seurakunta tarjoaa syksyllä sarjan hienoja konsertteja. Konserteissa kuullaan kansainvälisiä huippumuusikoita ja paikallisia kuoroja. Konsertit järjestetään Raision kirkossa ja niihin on vapaa pääsy. Käsiohjelmien tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen.

Syksyn konserttisarjan aloittaa pianotaiteilija Henrik Järvi. Konsertissa kuullaan Järven Grieg -kilpailun ohjelmistoa, mm. E. Griegin sekä muiden romantiikan ajan säveltäjien teoksia. Pianokonsertti järjestetään lauantaina 25.8. klo 18.

Syyskuussa kirkossa esiintyy pianotaiteilija Anne Kauppi, joka esittää G. Ligetin ja F. Chopinin pianomusiikkia. Konsertti toteutetaan yhteistyössä Raision kaupungin kulttuuritoimen kanssa sunnuntaina 23.9. klo 18.

"Kohti Shanghaita" -barokkikonsertti järjestetään sunnuntaina 21.10. klo 18. Suomalainen barokkiyhtye esittää konsertissaan Castellon, Buxtehuden, Forquerayn, Clérambault’n, Rameaun ja Händelin sävellyksiä matkallaan kohti Shanghaita.

"Lohdutuksen säveliä" -konsertissa sunnuntaina 4.11. klo 18 seurakuntamme omat kanttorit Katarina Engström, Sini Nieminen ja Jukka Saarinen esittävät surun ja lohduksen säveliä. Pastori Tiina Rautiainen johdattaa yhteistä matkaa.

Pyhän Martin Laulajien 10 -vuotisjuhlakonsertti järjestetään Raision kirkossa sunnuntaina 11.11. klo 18. Lauluyhtye juhlistaa yhteistä musiikkitaivaltaan kotikirkossaan rakkaiden sävellysten kera.

Martinus-kuoron esittää perinteisen adventtikonserttinsa sunnuntaina 2.12. klo 18 kirkossa. Adventis -sävelten ja yhteisen Hoosianna-hymnin lisäksi adventin ajatuksiin johdattaa kirkkoherra Pertti Ruotsalo.

Pyhän Martin Laulajien joulukonsertti keskiviikkona 19.12. klo 19.00 kirkossa. Konsertti on tunnelmallinen matka kohti joulua laulujen siivin.

Lisätietoja: kanttori Katarina Engström, puh. 044-7160 333