Konsertti Nuoren Muistolle pe 6.11. klo 19 tuomiokirkossa

Turun Tuomiokirkossa järjestetään perjantaina 6.11. klo 19.00 Konsertti Nuoren Muistolle -tapahtuma. Kuolema pysäyttää aina läheiset, ja nuoren ihmisen kohdalla se aivan erityisellä tavalla rikkoo läheisten elämän.

Tilaisuudessa tarkoitus on hiljentyä yhdessä muistamaan poismenneitä rakkaita kuunnellen turkulaisten nuorten esittämää musiikkia.

Konsertti Nuoren Muistolle on tarkoitettu kaikille omaisille, ystäville, läheisille, koulutovereille, opettajille. Kaikille niille, jotka ovat joutuneet kohtaamaan suru-uutisen nuoren ihmisen kuollessa.

Konsertilla on jo pitkä perinne. Ensimmäistä konserttia oli aikanaan suunnittelemassa kaksi äitiä, joista toinen oli menettänyt 18-vuotiaan pojan ja toinen 19-vuotiaan tytön. Tilaisuuden järjestää Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä.

Musiikista vastaavat eri seurakuntien nuoret, puheosuuksissa äänessä on oppilaitosopastori Atte Airaksinen. Tervetuloa!