Kynttilä haudalle uuden kynttiläpalvelun kautta

Kynttilä haudalla on yksi tapa muistaa edesmennyttä läheistä. Monet omaiset asuvat kuitenkin pitkien matkojen päässä läheistensä hautapaikasta. Käynti haudalla voi jäädä väliin myös liikuntarajoitteiden takia. Tällöin kynttilän vieminen haudalle saattaa olla mahdotonta.

Raision seurakunta tarjoaa nyt uutena palveluna kynttilän viennin haudalle pyhäinpäiväksi (4.11.) ja / tai jouluksi. Kynttilä toimitetaan hautapaikalle pyhää edeltävänä arkipäivänä saatuamme palvelun tilaajalta maksun, joka on 15 €/kynttilä. Tilauksen voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen virasto.raisio@evl.fi tai puhelimitse arkisin numeroon 02 4360 300. Tilauksen yhteydessä ilmoitetaan hautapaikan vainajan nimi / nimet.

Kynttilä kannattaa tilata ajoissa, noin kuukautta ennen pyhäinpäivää tai jouluaattoa.

Palvelu on tänä syksynä käytössä seurakunnassamme ensimmäistä kertaa ja sitä on tarpeen mukaan tarkoitus jatkaa ja kehittää edelleen.