Läskillä lukutaitoa -kampanjan loppupunnitus

Helmikuussa alkanut Läskillä lukutaitoa -kampanja päättyy tiistaina 11.5. klo 15-18 Raision seurakuntatalossa järjestettävässä loppupunnituksessa. Loppupunnituksessa laihdutetut kilot kirjataan ja raportoidaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle. Punnitus tehdään salin yhteydessä olevassa erillisessä pikkuhuoneessa.

Tuntematon suomalainen yksityishenkilö on haastanut suomalaiset Läskillä lukutaitoa -kampanjaan. Yksityinen lahjoittaja on luvannut maksaa jokaisesta virallisesti laihdutetusta kilosta 15 euroa. Laihdutettujen kilojen tuotto toimitetaan Kirkon Ulkomaanavun kautta Nepaliin paikallisen opettajainkoulutuksen käyttöön. Seitsemän kilon pudotuksella saadaan koulutettua yksi opettaja.

Raision seurakunta on toteuttanut kampanjan yhteistyössä Raision terveyskeskuksen ja Raision kaupungin liikuntapalveluiden kanssa. Kampanjanvetäjänä ja ”punnitusvastaavana” toimii seurakunnan ympäristöprojektityöntekijä Hannele Siltala.

Projektin tavoitteena oli päästä eroon liikakiloista ja saada uusia vinkkejä terveellisempään elämäntapaan.
- Seurakunnan ideana on tukea seurakuntalaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia, periaatteella ”terve sielu terveessä ruumiissa”, sanoo seurakunnan tiedottaja Riikka Leskinen.

Lisätietoja:
Raision seurakunta: Hannele Siltala, hannele.siltala@evl.fi tai puh. 02-4360 344