Luontopolun metsäalttari siunataan käyttöön

Vuosi sitten toukokuussa Viherlahdessa siunattiin käyttöön luontopolut lapsille ja aikuisille. Aikuisten luontopolulle on rakennettu tänä keväänä ns. metsäalttari, joka siunataan käyttöön Viherlahdessa sunnuntaina 29.5. järjestettävän Raisiomessun yhteydessä.

Siunauksen suorittaa kirkkoherra Pertti Ruotsalo ja messun juontaa pastori Tiina Rautiainen. Musiikista vastaa Lauluryhmä Ilona ja luontopolun aarteista kertoo ympäristöasiantuntija Hannele Siltala. Raisiomessun retken kahvit ja pullat tarjoaa seurakunta, mutta omia eväitä voi myös grillata.

Metsäalttari sijaitsee luontopolun toiseksi viimeisen pysähdyspisteen yhteydessä. Metsäalttarin maisemana on kaunis kalliomännikkö ja alttaria varten on teetetty lehtikuusesta risti ja alttaripöytä. Alttarin yhteyteen on tehty myös tukkipuista penkkejä.

Kierroksia yhdistyksille
Yhdistykset voivat varata jo syksyksi suosittuja maksuttomia luontopolkuopastuksia. Luontopolkukierroksen jälkeen seurakunta tarjoaa retkeläisille pullakahvit leirikeskuksessa. Yhdistysten retkien tiedustelut ja varaukset Tiina Rautiaiselta, tiina.rautiainen@elv.fi.

Tulevat Aikuisten luontopolun yleisöopaskierrokset, oppaana seurakunnan työntekijä:
Torstaina 26.5. kello 17.30 lähtö Viherlahden parkkipaikalta. Saapumien omin kyydein

Sunnuntaina 29.5. kello 15.45. ja kello 16.30. Raisiomessun retken yhteydessä. Ilmainen bussikuljetus 45 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle. Lähtö kello 14.00 seurakuntatalolta. Ilmoittautumiset viimeistään 23.5. Hannele Siltalalle, hannele.siltala@evl.fi.