Martinus-kuoron Adventtikonsertti 3.12.

Adventin aika alkaa tunnelmallisesti tänä vuonna 70 v. täyttävän Martinus-kuoron kirkkokonsertissa 1. adventtisunnuntain iltana.
Konsertissa kuullaan mm. Händelin Halleluja-kuoro, Bachin ”Kristus, valo valkeuden” ja ”Oi valmistu, Siion” sekä Vesa Erkkilän ”Nostakaa päänne, te portit”, Asko Rautioahon ”Valmistu, Herran kansa” ja Osmo Tolosen Adventtilaulu. Mukana on lisäksi adventtivirsiä uudesta virsikirjan lisävihosta. Kuoroa johtaa kanttori Stephen Evans, joka myös esittää J. S. Bachin preludi-alkusoiton virteen 163 ”Herätkää!” eli ”Wachet auf!”.
Adventin alkamisen kunniaksi seurakunta pääsee mukaan veisaamaan yhdessä Hoosiannaa ja laulun Maa on niin kaunis. Adventin sanan esittää kirkkoherra Pertti Ruotsalo.
Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma 5 €.
Tervetuloa mukaan juhlistamaan alkavaa adventin aikaa!

Martinus-kuoron Adventtikonsertti Raision kirkossa sunnuntaina 3.12. klo 18.