Miesten iltavapaan aiheena 8.3. Nainen. Mukana mm. Joel Hallikainen ja Sinikka Svärd

Raision seudun miehet kokoontuvat jälleen viettämään Miesten iltavapaata Raision seurakuntatalolle keskiviikkona 8.3. klo 18.
Illan puheenaiheena on tällä kertaa Nainen, ja aihetta käsitellään sekä musiikin että puheen kautta.

Onko miehen mahdoton ymmärtää naista - hänen tunteitaan, unelmiaan ja intohimojaan? Mitä ihmettä naiset oikein ajattelevat? Haluatko todella tietää?

Puhujavieraaksi saapuu Sinikka Svärd, joka on mm. sanoittanut lukuisia tunnettuja lauluja maamme eturivin tähdille sekä julkaissut runokirjoja. Illan aikana on luvassa ainakin huumorilla höystettyä faktaa naisista niin miehen kuin naisen silmin.

Joel Hallikainen on yksi illan isännistä ja vastaa mm. musiikkiosuudesta. Naistenpäivänä ilmestyy myös Hallikaisen uusi single ”Nainen”, joka muiden laulujen ohella luonnollisesti kuullaan tämän naisaiheisen miestenillan aikana.

Iltaan mahtuu iloa ja naurua, mutta samalla pohditaan myös vakavammin, mikä merkitys naisella on miehen elämässä, ja tarkoituksena on saada kotiinkin vietäväksi jotakin hyvää.

Miesten iltavapaat ovat osa Raision seurakunnan uudistunutta miestentoimintaa, johon on helppo tulla mukaan. Tilaisuuksiin osallistuu kasvava joukko eri-ikäisiä miehiä, jotka viihtyvät iltojen rennossa ilmapiirissä musiikkia ja tarinointia kuunnellen. Myös vapaalle keskustelulle jää aikaa, kun ilta jatkuu yhteisen iltapalan äärellä.

Miehille tarkoitettua toimintaa kehitetään Raisiossa koko ajan. Mukana suunnittelussa on seurakuntalaisista koostuva miesporukka, joka haluaa olla rakentamassa matalan kynnyksen tapahtumia, sellaisia, joihin heidän itsensä ja muidenkin miesten olisi helppoa ja kiinnostavaa tulla mukaan.

Kaikki miehet ovat lämpimästi tervetulleita viettämään Miesten iltavapaata ja osallistumaan muuhunkin miehille suunnattuun toimintaan Raision seurakunnassa.

Miesten iltavapaa Raision seurakuntatalossa keskiviikkona 8.3. klo 18.

Kuvissa illan puhujavieras, monien tuttujen laulujen sanoittaja Sinikka Svärd,
Joel Hallikainen, jonka uusi laulu "Nainen" julkaistaan 8.3.ja kuullaan illan musiikkiosuudessa, sekä seurakunnan miesporukkaa