Mistä kristinuskossa oikein on kysymys?

Onko Jumalaa olemassa? Mistä tiedän, mikä on oikein? Tässäkö tämä elämä on? Jos mielessäsi pyörivät tämänkaltaiset kysymykset ja pohdit niitä itseksesi, tule mukaan Raision seurakunnan ALFA-kurssille, jossa aiheita mietitään ja niistä keskustellaan yhdessä. Alfassa jokainen saa kysyä ja asettaa kyseenalaiseksi.

Alfa -kurssi on yhdeksän torstai-illan ja yhden leiriviikonlopun kokonaisuus, jossa käsitellään kristinuskon keskeisiä kysymyksiä. Jokaisessa tapaamisessa syödään yhdessä, kuunnellaan käytännönläheinen luento ja keskustellaan pienryhmissä. Illan toteuttamisesta vastaavat ensisijaisesti seurakuntamme vapaaehtoiset.

Alfa-kurssi on avoin tilaisuus jokaiselle, joka haluaa tietää, mistä kristinuskossa on kysymys. Kurssilla kuullaan luentoja, keskustellaan sekä vietetään aikaa yhteisen iltapalan ääressä.

Alfaan voi osallistua kuka tahansa. Kurssi on kuitenkin suunniteltu erityisesti heille, jotka haluavat tutustua syvemmin kristinuskoon,  niille, jotka eivät ole tottuneet käymään kirkossa sekä  niille, jotka ovat vasta äskettäin löytäneet uskon.

ALFA-kurssi

torstaisin klo 18-20, alkaen 3.10.2013

Raision seurakuntatalolla

Huom! Lastenhoito järjestetty illan ajaksi seurakuntatalon tiloissa. Ovet auki 17.30 lähtien.

Torstai-iltojen lisäksi kurssiin kuuluu leiriviikonloppu 2.-3.11. seurakunnan uudenaikaisessa leirikeskuksessa Viherlahdessa. Ei iltaa 7.11.

Kurssi päättyy 12.12. jouluiseen Alfa-juhlaan, jonne myös ystävät ja sukulaiset ovat tervetulleita.

Kurssi ja oheismateriaali ovat ilmaisia. Leiri maksaa 30 € / henkilö.

(Älä anna rahan tulla esteeksi viikonlopulle. Mahdollisuus hakea avustusta).

Ilmoittautuminen: http://www.raisionseurakunta.fi/content/ilmoittautuminen-alfakurssille

Lisätietoja pastorit:

Pyry Winter, 044-7160373, pyry.winter@evl.fi