"Mitä mies?" - Ilta miehille 25.1.

Miehet kokoontuvat jälleen keskiviikkona 25.1. viettämään miesten iltavapaata kiinnostavien puheenaiheiden, musiikin, vapaan keskustelun ja yhteisen iltapalan äärelle.

Kevätkauden ensimmäisessä miestenillassa ovat mukana mm. Joel Hallikainen, Seppo Niemeläinen ja Vesa Parantainen. Illan puheenaiheena on mm. ”Terve mies – kertomuksia miehen terveydestä ja sen horjumisesta”.  Kertomuksien lisäksi kuullaan musiikkia Joel Hallikaisen esittämänä.
Ilta päättyy yhteiseen iltapalaan, jonka aikana on mahdollisuus tavata tuttuja ja tutustua muihin miesten iltavapaata viettäviin.

Ilta on osa Raision seurakunnan uudistunutta miestentoimintaa, johon on tullut mukaan jo suuri joukko lähiseudun miehiä. Vanhat ja uudet kävijät ovat lämpimästi tervetulleita mukaan mukavaan miesporukkaan. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja myös iltapala on maksuton.

Lisätietoja illasta voi kysyä pastori Vesa Siltalalta, p. 044 7160 339 tai vesa.siltala@evl.fi

Mitä mies? Miestenilta Raision seurakuntatalolla keskiviikkona 25.1. klo 18.