Mitä mies? Joel Hallikainen mukana seurakunnan miestenillassa 26.10.

Raision seurakunnassa on monenlaista erityisesti naisille suunnattua toimintaa Naisverkosta ja Akkojen latauksesta Gospel -lattareihin, mutta mitä kuuluu miehille? Seurakunnassa toimii miesten keskustelupiiri, keväällä järjestettiin Miesten iltajuoksuja ja Äijät puntarilla –tilaisuuksia, mutta luvassa on myös uutta, erityisesti miehille suunnattua ohjelmaa, jonka tarkoituksena on avoimessa ja rennossa ilmapiirissä tuottaa iloa ja antaa voimaa miehen arkeen. Mukana seurakunnan miesten toiminnassa on myös Joel Hallikainen, joka isännöi seuraavaa Miesten iltavapaa –tilaisuutta keskiviikkona 26.10. klo 18 Raision seurakuntatalossa. Illan aikana kuullaan musiikkia ja puheenvuoroja ja myös avoimeen kommentointiin ja keskusteluun on aikaa ja mahdollisuus. Ilta päättyy yhteiseen iltapalaan. Illan yhtenä teemana on ”Isä”. Jokaisella miehellä on isä, ja moni mies on isä itsekin. Ja aivan kaikkien löydettävissä on myös Taivaallinen Isä. Joel Hallikainen laulaa ja puhuu mm. näistä aiheista ja kertoo omasta miehen tiestään musiikkinsa lomassa. Tilaisuus on tarkoitettu kaikenikäisille miehille, myös etsijöille ja epäilijöille, vakaumuksesta riippumatta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sinne ovat kaikki miehet lämpimästi tervetulleita. Mitä mies? Miesten iltavapaa keskiviikkona 26.10. klo 18 Raision seurakuntatalossa, Kirkkoherrankuja 2.