Muutoksia pappien työalueisiin

Pastori Marjut Ostermaan siirtyminen lähialueen seurakuntien perheneuvojaksi on aiheuttanut muutoksia seurakunnan pappien työnjakoon. Kirkkoherra ja papit ovat sopineet yhdessä uudesta työnjaosta.

Syyskuun alusta lähtien pastori Tiina Rautiainen siirtyy aikuis- ja julistustyön vetäjäksi ja uudeksi papiksi tullut Hanna Vuorio aloittaa lapsityön pappina. Pastori Teppo Lummikko aloittaa syksyllä sururyhmien vetäjänä.

Avointa kappalaisen virkaa ainoana hakenut Markku Ahlstrand jatkaa lähetyspappina sekä perhe- ja avioparityössä. Sisko Brandt jatkaa sairaala- ja diakoniatyön pappina ja Ritva Rautiainen rippikoulu- ja nuorisotyön pappina. Pastori Seija Ala-Uotilan vastuulla ovat pienryhmä- ja evankeliumityö. Kirkkoherra Pertti Ruotsalo vastaa edelleen hallinnosta ja seurakuntatyön johtamisesta.