Nina Åström konsertoi uusin lauluin

Laulaja-lauluntekijä Nina Åström ja kitaristi Kimmo Suomela esiintyvät Hiljaisen viikon konsertissa Raision kirkossa. Konsertissa kuullaan Åströmin tuotantoa mm. hänen vuonna 2010 valmistuneelta uudelta levyltään The Way We Are. Lauluillaan Åström haluaa välittää sanomaa Jumalan armosta ja rakkaudesta.

Pohjanmaalla asuva Nina Åström on suomalainen gospellaulaja, jonka pop-folk tyyliset laulut kertovat ihmisen haavoittuvuudesta ja Jumalan armosta. Musiikki on Åströmille tärkeä tapa kommunikoida asioita.

- Olen sanoittanut ja säveltänyt suurimman osan uuden levyn kappaleista.

Uudet laulut on kirjoitettu kristityn näkökulmasta ja niissä käsitellään ihmisen rikkonaisuutta, tuen antamisen ja vastaanottamisen sekä armon tärkeyttä eheyttäjänä.

Nina on työskennellyt 20 maassa. Vuodesta 2000 hän on esiintynyt paljon vankiloissa erityisesti Venäjällä ja Ukrainassa. Kotikaupungissaan Kokkolassa Nina on toiminut Unicefin hyvän tahdon lähettiläänä.

- Kaikki ihmiset olosuhteisiin katsomatta tarvitsevat armoa ja rakkautta, muistuttaa kokkolalainen lauluntekijä.

Hiljaisen viikon konsertti ke 20.4. klo 18 Raision kirkossa.
Laulaja Nina Åström ja kitaristi Kimmo Suomela.
Vapaa pääsy.