Ole hyvä ja äänestä! -sivusto haastaa kuvaamaan äänestysporukan kirkon edessä

Seurakuntavaaleille on avattu haastesivu Facebookiin. Ole hyvä ja äänestä! -sivusto haastaa lähettämään valokuvan äänestysmatkalta.

Haasteessa pyydetään kokoamaan ryhmä, joka ottaa itsestään kuvan kirkon edessä matkalla äänestämään. Jokainen kuva tuottaa yhden euron hyväntekeväisyyteen. Kirkko lahjoittaa maksimissaan 3 000 euroa arvonnan voittajan toivomaan kohteeseen.

Isänpäivänä 14.11. äänestetään Raision kirkossa ja maanantaina 15.11. seurakuntatalossa. Jo ennakkoon äänestäneillä on mahdollisuus osallistua arvontaan haastamalla muita mukaan äänestysmatkalle.

Esimerkkejä hyväntekeväisyyskohteista: KUA:n Toisenlainen lahja (kuten vuohet, siat, koulu) toisenlainenlahja.fi, nuorten mielenterveystyön tukeminen, jouluruokalahjakortteja vähäosaisille kirkon diakoniatyön kautta tai joku muu sopiva hyväntekeväisyyskohde.

Voittaja ilmoitetaan Ole hyvä ja äänestä -sivulla Facebookissa 16.11. Kaikki 15.11. mennessä lähetetyt kuvat ovat mukana haasteessa.

Lisätietoja:
Kari Kanala, p. 050 326 9004