Ole hyvä –kampanjan kiitosjuhla

Toukokuun lopulla käynnistyneen Ole hyvä –kampanjan kiitosjuhlaa vietetään lauantaina 29.8. klo 15 alkaen seurakuntatalossa.

Ole hyvä -kampanja on Raision seurakunnan vapaaehtoistyön kampanja, jossa tehtiin kesä aikana monenlaista hyvää. Kampanjan tiimoilta oli mahdollisuus osallistua ns. yhteislähtöihin, joissa ilahdutettiin mm. vanhainkotien asukkaita ulkoilemalla yhdessä, musisoimalla ja lukemalla ääneen.

Useat raisiolaiset ilahduttivat läheisiään myös itse. Hyvää tehtiin mm. pesemällä ystävänsä ikkunat, lahjoittamalla kukkia ventovieraille ja halaamalla kavereita.

Kampanjaan osallistuttiin täyttämällä seurakuntatoimistosta ja Internetistä saatava kilpailulomake tai jakamalla kuvia, tarinoita tai videoita kampanjan Facebook –sivuilla.

Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan Kiitosjuhlassa useita hienoja palkintoja, kuten lahjakortteja, risteilykuponkeja ja erilaisia tuotepaketteja.

Ohjelmassa myös Mikko Vaismaan stand up -komiikkaa, nuorten musiikkiesitys Audile, kooste kevään hyvistä teoista sekä syksyn vapaaehtoistehtävien esittelyä.