Ole rohkealla mielellä!

Ole rohkealla mielellä toivotetaan Raisiomessussa sunnuntaina 30.9.
Raisiomessu on rento illanvietto, jossa nautitaan yhdessäolosta ja ehtoollisesta.

Seurakunnassa on monia mahdollisuuksia eri-ikäisille ja erilaisissa elämätilanteessa oleville kohdata toisia ja tulla yhteen. Raisomessu on suunniteltu niille ihmisille, jotka kaipaavat jumalanpalvelukseensa bändimusiikkia, rennompaa yhdessäoloa ja myöhäisempää alkamisaikaa sunnuntaina.

Ole rohkealla mielellä Raisiomessussa ovat mukana pastori Pyry Winter ja kirkkoherra Pertti Ruotsalo sekä Seppo Niemeläinen.

Raisiomessujen rento ja ihmisläheinen ote ovat saaneet raisiolaiset innolla mukaan illanviettoihin. Vapaaehtoisten seurakuntalaisten voimin toteutetut Raisiomessut koostuvat menevästä musiikista, seurakuntalaisten puheenvuoro(i)sta, opetuksesta ja rukousosiosta. Vietämme ehtoollista ja illan päätteeksi tarjolla iltapala jossa helppo tutustua muihin seurakuntalaisiin.

Lapsille pyhäkoulu.

Ole rohkealla mielellä Raisiomessua vietetään sunnuntaina 30.9. klo 17 Raision seurakuntatalossa.