Pääsiäisvaellus KÄRSIMYKSESTÄ KIRKKAUTEEN

Lähde Pääsiäisvaellukselle ”ylipapin pihalta”, jossa Pietari kielsi Jeesuksen. Näe mitä tapahtui ennen ja jälkeen kieltämisen. Kuinka Jeesus kärsimyksen kautta nousi kirkkauteen?

Pääsiäisvaellus alkaa ns. ylipapin pihalta eli siunauskappelin edestä, johon kulkijat kokoontuvat tulille odottamaan vaellukselle lähtöä.  Vaelluksella nähdään mm. mitä Palmusunnuntaina oikeasti tapahtui, vieraillaan majatalossa, jossa Jeesuksen ja opetuslasten viimeinen yhteinen ateria nautittiin, hiljennytään Getsemanen puutarhassa ja kohdataan pitkäperjantain kärsimykset ristin äärellä.  Kärsimyksen kohtaamisen kautta kuljemme lopulta pääsiäisaamun kirkkauteen, yhdessä Magdalan Marian ja Salomen kanssa.

Raision seurakunnan järjestämä Pääsiäisvaellus kestää noin 30 minuuttia ja on suunnattu kaikenikäisille seurakuntalaisille. Vaellukselle lähdetään ryhmissä, oppaan johdolla, 15 minuutin välein. Vaelluksella kuljetaan siunauskappelilta, kirkon kautta Kirkkauden Kappeliin.

Pääsiäisvaellus Kärsimyksestä kirkkauteen
ke 27.3. klo 18, 18.15 ja 18.30