Palveluasuntoja Raision keskustaan

Raision seurakunta saneeraa entiset Tasalananttilan tavaratalotilat palveluasunnoiksi. Rakennustyöt alkavat toukokuussa ja tilat valmistuvat palveluasunnoiksi kesällä 2014.

Pitkään tyhjillään olleen entisen tavaratalon toisen kerroksen tilat saadaan vihdoinkin arvokkaaseen käyttöön. Investoinnilla Raision seurakunta ottaa vastuuta ikäihmisten hoidosta. Yhteiskunnallisen vastuun ottaminen on kristillisen seurakunnan elämän kulmakivi minä tahansa aikakautena. Vuokrasopimus edellyttää vielä Raision seurakunnan kirkkovaltuuston hyväksymistä.

Raision seurakunta ja Mainio Vire Oy ovat allekirjoittaneet pitkäaikaisen vuokrasopimuksen Tasalananttilan yläkerrasta. Mainio Vire Oy tarjoaa sosiaali- ja hoivapalveluja sekä asumispalveluja hoivaa tarvitseville vanhuksille, itsenäisille senioreille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, lapsille ja nuorille sekä vammaisille.

Lisätietoja: talousjohtaja Kari Haakana