Puistogospel-lattareita Pappilan pihamaalla

Puistogospel-lattareita eli tanssihetkiä gospelmusiikin tahdissa järjestetään kesäkuun alusta juhannukseen saakka Raision seurakuntatalon pihamaalla.

Gospel-lattareissa viehättävät ja vetävät mukaan suorittamisesta vapaa, avoin ilmapiiri. Gospel-lattaritunnilla jokainen saa tanssia omalla tyylillään, ihan vain tanssimisen ilosta.

Gospel-lattaritansseja on järjestetty Raision seurakunnassa syksystä 2012 lähtien ja ne ovat saavuttaneet suuren suosion etenkin nuorten naisten keskuudessa.  Jokaisen gospel-lattaritunnin alussa ja lopussa on rukous ja koko tunnin ajan soi iloinen latinogospel.  Gospel-lattereita vetävät Hannele Siltala, Taru Kervilä ja Marita Kraama.

Puistogospel-lattarit

ma 1.6, 8.6. ja 15.6. klo 17.30 -18.30 seurakuntatalolla, Wanhan Pappilan pihamaalla

Mukaan tarvitset mukavat vaatteet ja kengät sekä vesipullon. Puistogospel-lattareihin voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista. Sateen sattuessa tunnit peruuntuvat.