Pyhän Martin Laulajien joulukonsertissa 19.12. suomalaista joulumusiikkia 100 vuoden ajalta

Pyhän Martin Laulajien joulukonsertti "Taasen Tuomas joulun tuopi" herkistää pian alkavan joulun tunnelmiin. Konsertissa kuullaan suomalaista joulumusiikkia yli 100 vuoden ajalta ja sen ohjelmiston säveltäjänimiä ovat mm. Jean Sibelius, P. J. Hannikainen, Leevi Madetoja, Ahti Kuorikoski, Antti Nissilä ja Petri Laaksonen.

Pyhän Martin Laulajat on iloinen ja energinen lauluyhtye, jonka nykyisessä kokoonpanossa on viisi laulajaa Raisiosta ja sen ympäristökunnista. Yhtye on tunnettu laajasta ohjelmistostaan, joka ulottuu keskiaikaisesta musiikista negrospirituaaleihin ja modernimmasta kirkkomusiikista kansanlauluihin, viihteeseen tai vaikkapa jazziin.

Joulukonsertissaan Pyhän Martin Laulajat esiintyvät heille läheisessä ja nimeltäänkin tutussa Raision Pyhän Martin kirkossa tiistaina 19.12.2017 klo 19.00.

Konserttiin on vapaa pääsy, Ohjelma 5€.