Raamattua pintaa syvemmältä 5.-6.3.2016

Raision seurakunta järjestää yhdessä Maskun seurakunnan kanssa raamattukoulutusviikonlopun 5.-6.3. Maskun seurakuntatalolla. Kouluttajana toimii teologian tohtori Eero Junkkaala, jolla on takanaan pitkä ura raamatunopettajana. Erityisesti hän on perehtynyt Raamatun historiaan.
Junkkaala on kirjoittanut useita kirjoja sekä opettanut Raamattua kiinnostavalla ja yleistajuisella tavalla seurakunnissa, lähetystyössä sekä radiossa.

Raamattuviikonlopun aiheena on "Uskon ja elämän tasapaino", ja sen aikana pohditaan mm. millä tavoin Raamattu on Jumalan sanaa. Lisäksi käydään läpi uskon ja tiedon jännitettä sekä kristityn haastetta elää Jeesuksen sanojen mukaisesti suolana ja valona maailmassa. Junkkaala käsittelee myös kristityn suhdetta Israeliin ja uskon ja paranemisen sekä voiman ja heikkouden teemoja. Tilaa on myös kysymyksillesi.

Koulutus ei edellytä vankkoja ennakkotietoja Raamatusta, kiinnostus on tärkein. Viikonlopun hinta 10e sisältää keittolounaan. Pyrimme myös järjestämään kimppakyytejä tarvittaessa Raisiosta Maskuun.

Tiedustele vapaita paikkoja ja kysy lisää pastori Vesa Siltalalta, p.044-7160339/vesa.siltala@evl.fi