Radiopyhäkoulu kuuluu nyt myös Raisiossa

Tammikuun alusta alkaen Radiopyhäkoulu on lähetetty Radio Dein valtakunnallisessa ohjelmistossa joka sunnuntai kello 8.45.  FM-taajuuden lisäksi sen voi kuulla suorana lähetyksenä myös nettiradioissa www.radiodei.fi ja www.radiopooki.fi.

Puhetta lapsille ja aikuisille

Radiopyhäkoulut ovat noin kymmenminuuttisia hartaushetkiä, jotka koostuvat rukouksesta, hengellisestä lastenmusiikista ja hartauspuheesta. Mikrofonin takana istuvat pääasiassa Oulun seurakuntien lapsityönohjaajat, lastenohjaajat ja papit.

Opettajat suunnittelevat pyhäkoulunsa itsenäisesti yhdessä sovitun teeman pohjalta. Yleensä perustana on kyseessä olevan pyhän evankeliumiteksti, jonka sisällön radiopyhäkoulu avaa kuulijalle niin että lapsikin sen ymmärtää. Ohjelma ei ole kuitenkaan vain lasten juttu, sillä kuuntelijapalautteen mukaan sen tarjoama hengellinen sisältö on merkittävää myös aikuisväestölle.

10 synttärit

Radiopyhäkoulu viettää kymppisynttäreitään, sillä ensimmäiset Radiopyhäkoulut lähetettiin vuonna 2002 Radio Dein taajuudella. Aloitusvuonna käytettiin Seinäjoen seurakunnan tuottamia ohjelmia, mutta jo seuraavana vuonna ohjelmat tuotettiin itse, ja toiseksi lähetyskanavaksi tuli Radio Pooki.

RADIO DEIN TAAJUUDET (suluissa kaapeli)
Kuuluvuusalueen kartta tästä linkistä: http://www.radiodei.fi/?sid=77)
Turku ja lähiseudut 107,3 MHz (99,4)