Raisiomessussa juhlitaan 60-vuotiaita

Maaliskuun Raisiomessussa juhlitaan 60 -vuotiasta Yhteisvastuukeräystä sekä keräyksen raisiolaisia ikätovereita. ”Arkienkeleitä” Raisiomessun kutsuvieraina ovat tänä vuonna 60 -vuotta täyttävät raisiolaiset. Raisiomessu on rento illanvietto, jossa nautitaan yhdessäolosta ja ehtoollisesta.

Seurakunnassa on monia mahdollisuuksia eri-ikäisille ja erilaisissa elämätilanteessa oleville kohdata toisia ja tulla yhteen. Raisomessu on suunniteltu niille ihmisille, jotka kaipaavat jumalanpalvelukseensa bändimusiikkia, rennompaa yhdessäoloa ja myöhäisempää alkamisaikaa sunnuntaina. Arkienkeleitä -messussa kuullaan Yhteisvastuukeräyksestä sekä jutellaan sukupolvien välisestä vuorovaikutuksesta.

Arkienkeleitä Raisiomessun musiikissa vastaavat seurakunnan lapsikuoro Chorus Juniorum kanttori Sini Niemisen johdolla ja Raisiomessun oma house band kanttori Jari Jakoleffin johtamana. Tilaisuuden juontaa pastori Tiina Rautiainen.

Raisiomessujen rento ja ihmisläheinen ote ovat saaneet raisiolaiset innolla mukaan illanviettoihin. Vapaaehtoisten seurakuntalaisten voimin toteutetut Raisiomessut koostuvat menevästä musiikista, Ihmisten tarinoita -osiosta, jossa maallikkovierailija kertoo lyhyesti itselleen tärkeästä asiasta sekä vierailevan papin haastattelusta.

Messussa ei tarvitse istua koko iltaa paikallaan vaan puheosuuksien jälkeen mukanaolijat pääsevät verryttelemään ja kiertämään eri aiheista kootut sivualttarit. Lopuksi kappelissa ehtoollinen lyhyellä kaavalla ja ilta päättyy teejatkoihin ja rupatteluun.

Arkienkeleitä - Raisiomessua vietetään sunnuntaina 14.3. klo 17 Raision seurakuntatalossa.