Raisiomessussa rakastetaan yli kaiken

Sua vain yli kaiken mä rakastan –aiheisen Raisiomessun puhujana on gospelmuusikko ja evankelista Lauramaria Kalaja Turun Tuomasmessusta.

Laulaminen ja laulujen tekeminen on Lauramaria Kalajan tapa puhua Jumalalle. Gospelmuusikosta on kuitenkin vuosien varrella kypsynyt myös täysiverinen evankelista.

- Haluan kertoa musiikillani ennen kaikkea ristiinnaulitusta Jeesuksesta, joka sanoo ”se on täytetty”. Se on yksinkertainen viesti ja sama kaikille. Se, mikä ristillä tapahtui, antaa ihmiselle levon ja rauhan.  Siitä ei ole edemmäs menemistä, siinä on kaikki.

Lauramaria Kalajan mukaan parasta elämässä on ollut sen oivaltaminen, että ihmisten edessä uskaltaa myös epäonnistua.

- Jumala harvoin käyttää mitään valmista. Niin hänen osuutensa tulee suuremmaksi kuin meidän ihmisten.

Sunnuntaina 19.10. vietettävässä Raisiomessussa on Kalajan lisäksi mukana seurakunnan oma bändi sekä Tiina Rautiainen ja Hannele Siltala. Messussa vietetään ehtoollista. Tarjolla on iltapalaa ja lastenhoito on järjestetty.

Raisiomessu - Sua vain yli kaiken mä rakastan
sunnuntaina 19.10. klo 17 seurakuntatalossa