Raision seurakunnalle Reilun kaupan kunniakirja

Seurakunnallemme on myönnetty Reilun kaupan kunniakirja ja arvonimi Reilun kaupan seurakunta.

Reilun kaupan seurakunta kiinnittää huomiota julkisin varoin tehtävien hankintojen eettisyyteen tukemalla päivittäisillä valinnoillaan kehitysmaiden viljelijöiden ja suurtilojen työntekijöiden pyrkimyksiä omien elinolojensa parantamiseksi.  Seurakuntamme käyttää toiminnassaan mm. Reilun kaupan kahvia, jota vuoden aikana kuluukin melkoinen määrä eri tilaisuuksien yhteydessä.

Raision seurakunta on Turun seudulla ensimmäisten kunniakirjan saaneiden joukossa.

Toukokuussa seurakuntamme osallistuu Maailman suurin Reilu kahvitauko -kampanjaan, jonka tavoitteena on, että 13-15.5. nautittaisiin maailmanlaajuisesti mahdollisimman paljon Reilun kaupan kahvia.

Seurakuntalaisilla on mahdollisuus osallistua kampanjaan sunnuntaina 15.5. saapumalla seurakuntatalolle nauttimaan Helluntain messun päätteeksi kirkkoväelle tarjottavia Reilun kaupan kirkkokahveja.

Helluntain messu kirkossa sekä Reilun kaupan kirkkokahvit seurakuntatalossa sunnuntaina 15.5.