Raision seurakunnalle uusi nimikkolähetti ja kanttori

Seurakunnan uutena lähettinä tutussa paikassa Hong Kongissa aloittaa syyskuun alussa Ulla Tuovinen, joka lähetettiin matkaan Raision kirkossa 21.8.
Ulla tulee kahden vuoden työkautensa aikana toimimaan kirkollisen työn koordinaattorina kiinalaisten parissa. Hong Kongin lisäksi työalueeseen kuuluvat myös Manner-Kiina ja Taiwan.

Ulla on syntynyt Joroisilla, mutta asuu nykyisin Helsingissä. Koulutukseltaan hän on musiikin maisteri ja tehnyt kanttorin töitä Mikkelin hiippakunnassa. Viimeksi Ulla on toiminut musiikin asiantuntijatehtävissä sekä kirkkomusiikin kouluttajana Kirkon koulutuskeskuksessa Järvenpäässä.

Ullan siirtyminen lähetystyöhön näkyy Raision seurakunnassa myös siten, että hänen sijaisekseen Kirkon koulutuskeskukseen on valittu seurakunnan kanttori Katarina Engström. Hänen sijaisenaan tulee toimimaan kanttori Stephen Evans.