Raision seurakunnan kirkkoneuvosto valittu

Raision seurakunnan uusi kirkkovaltuusto on ensimmäisessä kokouksessaan 12.1. valinnut valtuuston puheenjohtajaksi Heikki Arikan ja varapuheenjohtajaksi Hannele Lehto-Laurilan.

Kokouksessa kirkkovaltuusto valitsi seurakunnalle myös uuden kirkkoneuvoston. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii kirkkoherra Pertti Ruotsalo. Varapuheenjohtajaksi valittiin Maini Karvanen ja jäseniksi Anita Ruusuranta, Raimo Sulonen, Risto Nikkonen, Mikko Kaamanen, Helena Sukari, Timo Ekman, Kari Haakana ja Leena Lahti.

Raision kirkkovaltuuston jäsenet valittiin marraskuussa 2010 järjestetyissä seurakuntavaaleissa. Vaalien äänestysprosentti oli Raisiossa 16,5 %. Ensimmäistä kertaa äänestämään päässeiden 16-17 vuotiaiden äänestysprosentti oli 23,5 prosenttia.

Kirkkovaltuuston kausi on 4 vuotta. Valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä kirkkoneuvoston jäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Lisätietoja:
kirkkoherra Pertti Ruotsalo, puh. 040-5020077 tai pertti.ruotsalo@evl.fi
kirkkovaltuuston sihteeri Sirpa-Liisa Tuominen, puh. 044-7160 322 tai sirpa-liisa.tuominen@evl.fi