Raision seurakunta kerää selviytymispaketteja pakolaisille

Raision seurakunta on aloittanut ns. selviytymispakettikeräyksen. ”Selviytymispaketti” on pesupussi, johon kootaan perushygieniatarvikkeita. Miehille ja naisille kootaan omat paketit.

Miesten pesupusseihin laitetaan 2 paria sukkia, 2 kalsarit, kampa, deodorantti, suihkusaippua, kertakäyttöisiä partahöyliä, partavaahtoa, hammasharja ja –tahna.

Naisten pesupusseihin kerätään mm. 2 alushousut, sukkia, terveyssiteitä, kampa, hiuspinnejä ja –lenkkeja, palasaippua, hammasharja ja –tahna, deodorantti sekä shampoo.

Keräykseen voi osallistua lahjoittamalla uusia pesupusseja tai niihin tulevia tarvikkeita, kokoamalla itse ”selviytymispaketin”, pyytämällä yrityksiltä lahjoituksia.

Lahjoitukset voi tuoda Raision seurakuntatoimistoon, Kirkkoherrankuja 2, 21200 Raisio, toimiston aukioloaikoina ma, to klo 9.00-15.00, ti klo 9.00-17.00, ke ja pe klo 9.00-13.00 tai muuna aikana soittamalla numeroon 044-7160375.

Tule vapaaehtoiseksi!

Voit osallistua keräykseen myös tekemällä vapaaehtoistyötä. Tarvitsemme ihmisiä selviytymispakettien kokoamista ja kuljetusta varten. Jos haluat tulla mukaan, ota yhteyttä diakoniatyöntekijä Leena Niemiseen, leena.a.nieminen@evl.fi tai puh. 044-7160 375.

Pesupussit toimitetaan Pansion vastaanottokeskukseen ja muihin vastaanottokeskuksiin yhteistyökumppaneiden kautta.

Seuraa keräyksen edistymistä Facebookissa:

Facebook/Raision seurakunta