Saattohoidon tukihenkilökoulutus

Raision seurakunta järjestää vuoden 2014 Yhteisvastuukeräyksen tuotolla saattohoidon tukihenkilökoulutuksen 22.-23.10.2014 klo 18-20 Raision seurakuntatalossa.

Koulutus tapahtuu yhteistyössä Syöpäyhdistyksen Karinakodin kanssa. Kouluttajina toimii Karinakodin ammattitaitoista henkilökuntaa.

Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet. Koulutukseen osallistuminen ei velvoita eikä sitouta tukihenkilöksi ryhtymiseen. Koulutuksessa käydään läpi vapaaehtoistoiminnan perusteita sekä perehdytään lähemmin saattohoitoon ja siitä esille nouseviin kysymyksiin.

Saattohoitoa tarvitsee Suomessa vuosittain n. 15.000 parantumattomasti sairasta ihmistä. Kuitenkaan kaikilla ei ole mahdollisuutta laadukkaaseen tukeen ja hoitoon elämänsä viimeisinä hetkinä.  Tukihenkilökoulutuksella pyritään parantamaan saattohoidon osaamisverkostoa Raisiossa.

Lisätietoja koulutuksesta:
Leena Nieminen, puh.044-7160 375 tai Mariitta Pentti, puh.044-7160 352.