Seimi ja näyttely kutsuvat kiireettömyyteen

Raision seurakunnan perinteinen jouluseimi saa seurakseen Ensimmäinen joulu-näyttelyn kirkon asehuoneeseen. Seimen sekä näyttelyn tavoitteena on auttaa ihmisiä astumaan joulunmaisemaan tuttujen hahmojen ja tunnelmien kautta.

Ensimmäinen joulu -näyttely kuvaa joulun tapahtumia aina Marian ja Joosefin matkasta tallin tapahtumiin. Näyttely rakennetaan Kirkon asehuoneen seinissä oleviin kaappimaisiin syvennyksiin, joihin jätettiin aikoineen aseet jumalanpalveluksen ajaksi.

Seimen on laittanut esille pastori, perheneuvoja Marjut Ostermaa ja joulunäyttelyn, lapsityönohjaaja Johanna Salonen. Molempien ajatuksena on tuottaa iloa ja antaa ihmisille aikaa ajatusten ja tunnelmien kulkea kiireettömästi, kohti joulun syvintä sanomaa.

Jouluseimeä pääsee ihastelemaan loppiaiseen saakka. Ensimmäinen joulu -näyttely on esillä ajalla 7.12. -9.1., kirkossa järjestettävien tilaisuuksien yhteydessä. Näyttelyssä olevaan lippaaseen voi laittaa vapaaehtoisen maksun, joka menee lähetystyön hyväksi.