”Selviytymispaketteja” jaettu jo noin 200

Raision seurakunnan ”Selviytymispakettikeräys” on tuottanut jo noin 200 hygieniatarvikepesupussia pakolaisille. Hygieniapaketteja on toimitettu mm. Heinänokan vastaanottokeskukseen. Vastaanottokeskuksen työntekijöiden mukaan hygieniatarvikkeista on jatkuva pula.

Hygieniatuote- ja rahalahjoituksia on saatu yksityisiltä henkilöilta sekä raisiolaisilta ja naantalilaisilta yrityksiltä, kolehdeista sekä kesäkahvilan tuotosta. Vapaaehtoiset seurakuntalaiset sekä seurakuntaan kuulumattomat ovat auttaneet hygieniapussien kokoamisessa.

Pakettiin on koottu hygieniatuotteita erikseen naisille ja miehille. Miesten pesupussiin tulee 2 paria sukkia, 2 kalsarit, kampa, deodorantti, suihkusaippua, kertakäyttöisiä partahöyliä, partavaahtoa, hammasharja ja –tahna. Naisten pussiin laitettaan 2 alushousut, sukkia, terveyssiteitä, kampa, hiuspinnejä ja –lenkkeja, palasaippua, hammasharja ja –tahna, deodorantti sekä shampoo.

Osallistu!

Keräykseen voi osallistua lahjoittamalla uusia pesupusseja tai niihin tulevia tarvikkeita, kokoamalla itse ”selviytymispaketin”, pyytämällä yrityksiltä lahjoituksia.  Tarvitsemme erityisesti miesten hygieniatarvikkeita.

Lahjoitukset voi tuoda Raision seurakuntatoimistoon, Kirkkoherrankuja 2, 21200 Raisio, toimiston aukioloaikoina tai muuna aikana soittamalla numeroon 044-7160375.

Tilanpuutteen vuoksi emme voi toistaiseksi ottaa vastaan vaatelahjoituksia.

Tule vapaaehtoiseksi!

Tarvitsemme ihmisiä selviytymispakettien kokoamista ja kuljetusta varten. Jos haluat tulla mukaan, ota yhteyttä diakoniatyöntekijä Leena Niemiseen,leena.a.nieminen@evl.fi tai puh. 044-7160 375.

Seuraa keräyksen edistymistä Facebookissa:

Facebook/Raision seurakunta